středa 30. dubna 2014

Wishlist - květen 2014

Tento wishlist bude trochu speciální a to proto, že se rychle a nezadržitelně blíží Svět knihy 2014. A jelikož štěstí přeje připraveným, zde je můj PLÁN LOVU :-)

Zde můj jednorožec v lovecké kamizolce
 a v apartním kloboučku
"Shut up and take my money!"
1. Arto Paasilinna - Živý na vlastním pohřbu - Paasilinnu miluju a zatím od něj mám všechny knihy, které v češtině vyšly (dokonce i přečtené!). A jelikož se na světlo světa chystá jeho novinka, máme tu jasného leadera. :-)

2. František Novotný - Valhala - Jasně, tahle kniha je drahá, ale je taky krásná, velká a krásná :-D Navíc letos jsem si vyhradila na Svět knihy trochu více peněz než obvykle, takže jsem se rozhodla, že si prostě tu radost udělám a Valhalu si pořídím. Teda pokud bude za příznivou veletržní cenu. :-)

3. Victoria Schwab - Archiv - Protože jessethereader má rád Victorii Schwab. A Radynka miluje Jesse. Prosté, že :-D Navíc na tu knihu slyším jen samou chválu a musím ji prostě mít.

A to je vše. Sice se seznam může zdát krátký, ale tohle pravděpodobně nejsou jediné knihy, které si odvezu. :-) Jen u těch dalších se budu řídit momentálním rozpoložením (i když na Ve stínu černých ptákůJohn na konci umře a Mělo to smysl?! se půjdu minimálně podívat).

A co vy? Chystáte se na Svět knihy? Na sraz? A co si plánujete pořídit?





4 komentáře:

  1. Archiv je fajn :)
    Já se na Svět knihy chystám určitě, dokonce všechny dny :) Sraz stihnu možná, ještě nevím, ale aspoň na chvíli bych zašla, uvidíme.
    Plánuju si tam koupit (a rovnou i nechat podepsat) Hakla :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se na něj těším :-)
      Všechny dny by asi moje peněženka nezvládla (už jen kvůli dopravě), takže ti závidím (v dobrém), jelikož program vypadá zajímavě :-)
      A pak dej vědět, jak se ti Hakl líbil, docela bych si ho taky přečetla :-)

      Vymazat
  2. Na Svět knihy se určitě chystám a moc se tam těším. Ale upřímně seznam nemám a ani mě nenapadlo si ho udělat. :)) Asi půjdu prostě po čuchu. :)) Jinak na sraz se chystám, i kdyby to mělo být jen na chvilku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si seznam nedělala nikdy, ale pak to dopadlotak, že jsem měla spoustu knih, ale z těch, co jsem doopravdy chtěla, tak jednu. A jelikož si přes rok nakupuji knihy spíše podle příležitosti než podle wishlistu, tak to chci alespoň teď napravit. :-) A sraz bude určitě fajn. :-)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3