čtvrtek 6. listopadu 2014

Soutěž!

Když jsem začala psát blog a natáčet videa, tak jsem myslela, že mě bude sledovat tak 10-20 lidí. A najednou BUM! BÁC! a na YouTube už je těch lidí 58! Nevím, jak jinak Vám tedy poděkovat než (alespoň menší) soutěží!


























A soutěžíme o tuhle rozkošnou záložku Malého prince. Doufám, že se vám líbí stejně jako mně. :-) + přidám ještě malé překvapení. ;)

Abyste se mohli zúčastnit, stačí pod tento článek napsat komentář. Nebo pod říjnovou (video) chvástačku (zde na blogu nebo na YT). Doufám, že chápete. Ale .prosím, o nějaký smysluplný komentář (třeba jak se máte, jestli máte rádi Malého prince nebo lišky nebo lenochody, jak se těšíte na Vánoce, koho rádi na YT sledujete (a nemusí to být jen booktubeři), jakou nejlepší knihu jste letos četli, prostě cokoli vás napadne). A nezapomeňte napsat svůj mail!

Moc se omlouvám všem ze Slovenska, ale jelikož by moje peněženka před Vánoci hrozně zaplakala, soutěž je jen pro ČR, Ale nebojte, příští rok chystám soutěže i pro Slovensko. :-)

Soutěž potrvá do 6. 12. 2014

Snad jsem na nic nezapomněla.

Takže ještě jednou moc děkuju za přízeň. :-* LUV YA!

15 komentářů:

  1. Ty si sledovatele a čtenáře zasloužíš Radynko! :)
    Ta záložka je naprosto rozkošná!!! :)
    Malého prince jsem četla dávno a jsem přesvědčená o tom, žen jsem ho asi nepochopila :D
    Ale ségra ho má ve francouzštině, tak ho plánuji zkusit v originále a tuším, že to bude úplně jiný zážitek (taky proto, že i přes 8 let studia tohoto krásného jazkyka, který jsem ale tři roky nepoužívala, toho už moc neumím :D )
    Lenochodi jsou k zulíbání :D
    Love you too! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju :-)
      Já jsem ho četla na základce a asi jsem ho taky nepochopila :D Je skvělý, že v tom nejsem sama. :-)
      Jsi moc hodná a děkuju. <3

      Vymazat
  2. Milí jednorožíčku,
    Ty si zasloužíš mnohem víc odběratelů a já doufám, že přijdou, protože Ty jsi jednorožec, unikát a originál! :) Záložka je super, divím se, že se jí vzdáváš :) Malého prince jsem četla dvakrát, poprvé jsem ho taky asi moc nepochopila a po druhé se mi líbil o něco víc, možná číst ho potřetí, byl by to zase skok o kousek dál :)
    Lišky moc neznám a lenochoda miluji v zoo a nebo z Doby ledové :D
    Booktubery se snažím sledovat skoro všechny, ale přibývají a čas ubývá :D
    Na Vánoce se těším, konečně bude nový počítač a snaží přidat videa jupí!!! :D
    Měj se krásně a ať Tvá sláva stoupá, i kdyby ne strmě, tak prostě, ať stoupá, protože si jí zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc moc :-) Já si prozíravě koupila ty záložky dvě, aby mi to pak nebylo líto. :-) Tak já si ho zkusím přečíst ještě jednou, třeba ho teď pochopím líp. :-)
      S těma booktuberama to mám stejně. Ale občas má náladu a zkouknu všechno, a pak je mi líto, že nemám na co koukat. :D
      Jupí! Na nová videa se těším :-)
      A ještě jednou děkuju (chtěla jsem poděkovat líp, ale slova mi nestačí) :-)

      Vymazat
  3. Děvče, mno prvně jsem asi z Marsu, protože Malý princ byl a je nějak mimo mě..
    Ostatní neznám, životopisné knihy bych asi rozkousala nudou, jelikož mi nikdy nezajímaly.
    Odběratelé určitě přibudou držím palečky ráda sleduju nadšení z každé knihy ;)
    Držím palečky a přeji brzy dvojnásobek ;)
    PS: Neber koment jako soutěžní, bych ji někde ztratila nebo založila... :/
    Ber ho jen jako povzbuzení a podporu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej, zatím to vypadá, že šel mimo všechny. :-)
      Mě životopisné knihy zajímají, ale je důležité, jak jsou psané. Některé jsou téměř nečitelné.
      Děkuju moc. :-)
      PS: Děkuju ještě jednou, ale jako soutěžní to brát budu. :-P Rozhodla jsem se, že výhru vytuním, tak snad se ti bude líbit něco jiného. :-)

      Vymazat
  4. Ahoj :)
    Co se Malého prince týče, musím se přiznat, že jsem si k němu jako malá vytvořila strašně negativní vazbu. Asi jsem ho zkrátka četla ve špatném období nebo jsem byla jen moc malá na to, abych ho chápala. Mé srdce si získal poměrně nedávno, když jsem byla na divadle právě o Malém princi. Hrál to pouze jeden herec a využíval různých loutek, předmětů a publika. Moc se mi to líbilo a v mém srdci se cosi pohnulo. Možná to bylo pochopení, možná okouzlení, ... nebo za to snad mohl jen sympatický herec? Nevím jistě, ale rozhodně vím, že si knihu chci ještě do konce roku přečíst znovu a najít si k princovi cestu...
    Tak a toť mé vyjádření se k Malému princi.
    Dále bych ti chtěla poděkovat k vzrůstajícímu počtu odběratelů. Sama vím, že jak dobrý pocit to je. Zároveň také držím palce, aby jsi měla stále víc úspěchů. A věřím tomu, že to tak bude ;)
    Teď už ti snad jen popřeji, aby ses měla krásně :)
    Jackelin Mandragor, j.mandragor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Radynko,
    moc ti gratuluji k tam skvělému číslu a doufám, že brzy budeš mít těch odběratelů dvakrát tolik a ještě víc, protože si to zasloužíš! :)
    Záložka s Malým princem je naprosto úžasná! Já sama jsem se do Malého prince zamilovala až na střední, kdy jsme si ho všichni museli povinně přečíst. O to víc nám všem udělalo radost, když jsme se dozvěděli, že je to tak úzká knížečka. Každý si říkal, že to má za 10 minut přečtené a bude to. Ze začátku to tak bylo i u mě (ale to jsem ještě nespadala do tohoto světa knižních blogerů), a když jsem si Malého prince poctivě přečetla, nechápala jsem to. Zaprvé jsem nechápala celou tu knihu, takže jsem si jí musela přečíst znovu a znovu a poté mi došlo, jak jsem něco tak krásného mohla neznat. Od té doby patří Malý princ mezi TOP knihy, které jsem vůbec kdy přečetla.
    lenisek01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jednorožče jedno naše!
    Však ty budeš mít čtenářů habaděj, jen počkej až se o tobě všichni dozvědí. Jsi úžasná, jsi skvělá a prostě jsi všechno. ♥ :-D

    Ta záložka je nádherná!

    Hmm, něco smysluplného asi nevymyslím, ale třeba tě pobavím. :-D

    Byla jednou jedna,
    růžová jak srdcová sedma. (Blbost co? :-D )
    Jmenuje se Jednorožec Radynka,
    a já jsem její fanynka!
    :-D :-D
    Hmm. Tak nic. :-D

    Majakastl@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. O malém princi hodně mluví můj otec, já to viděla zatím jen jako e-knihu, a taky jsem na to viděla vine(parodii). Na Vánoce se těším moc protože u nás budou knižní, zároveň mám ještě na prosinec objednané knihy :D ach to bude přírustků, tobě taky přeji co nejvíc knižních přírustků a nejen těch vánočních.
    kamilamargietova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska jsem složila cestou autobusem básničku, tak tu ti napíšu, sice to není bůhvíjak osobní, ale odraží se v tom jedno rčení: Autobus-pravá škola filozofie
    Člověk
    Veškerá dokonalost i všechny chyby
    Jsou jen a pouze v srdcích lidí
    To my jsme se vzepřeli pravidlům přírody
    Vyvinuli se, zmutovali jsme,
    Byli jsme jako čtyřlístky mezi jetelem,
    A teď-teď jsme sedmilístky a hubíme vše,
    Trávu, stromy, keře, jetel,
    Živočichy- jako ptáky, hmyz
    A nakonec svět zničíme tak,
    Že v něm nebudem schopni žít
    Jsme granáty-
    Pokrok a destrukce
    v jediné ukázce
    Záhuba toho, čeho jsme měli být vládcem…

    -Jana.Spul@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Je to vážně ostuda, ale já Malého prince ještě nečetla. :( - z nějakého neznámého důvodu jsem i přesto přesvědčená, že až si ho přečtu, což bude snad co nejdřív, mám ho na hromádce knížek, jimž chci dát v nejbližší době přednost, bude jedna z mých nejoblíbenějších - ale abych si to nějak vykompenzovala, viděla jsem jej jako divadlo, sice obvykle na nic nechodím, ani do kina, ani do divadla, ani na žádné jiné představení, aniž bych měla přečteno, ale v tomhle případě jsem šla na jistotu, že nebudu litovat a stojí mi to za výjimku. A opravdu, byla jsem nadšena. :) Krásné ztvárnění. Jen jeden pán, pár loutek a rekvizit. Opravdu pěkné. :)
    Ta záložka je opravdu nádherná! :) Vítěz se má teda na co těšit!

    Email: A-ll@seznam.cz

    Jen tak na závěr, přeji pěkný den. ;) :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    ta záložka malého prince je opravdu krásná. Malý princ je jedna z mých oblíbených knih, četla jsem ji mnohokrát. Myslím, že je daleko lepší než filmová verze. :) Na Vánoce se těším moc hlavně na relax u knížky nebo u filmu s plným talířem cukroví a hrnkem čaje. :) Tento rok mě zaujala kniha Hvězdy nám nepřály ale ještě víc mě zaujala kniha Tampa. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, pááni, ta záložka je úžasná. Musím přiznat, že jsem dříve považovala Malého prince za přeceňovaného. Je to přece jen povinná četba, knížka velmi útlá, spíš i dětská.. Ale po přečtení, procestování vesmírem, skamarádění s liškou a citovou vazbou na květinu uznávám, že kniha je právem řazena k nejdůležitějším knihám. A jak je napsáno v knize, je pro všechny - dospělí v ní vidí filozofickou hloubku, děti příjemný příběh :))
    xo-domissek-xo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, malého prince mám jako jednu ze svých srdcových knížek, četla jsem si jako malá, ale vůbec jsem ji nechápala, potruhé jsem ji četla k maturitě a zamilovala jsem si ji. ta záložka je rozkošná. mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3