sobota 1. listopadu 2014

Wishlist - listopad 2014

Seznam mých vysněných knih za listopad. A co byste si přáli vy?

Pusheen - Já, košišta (Claire Beltonová)
Miluju kočičky. Všechny. Miluji knihy o kočičkách. Všechny. A pokud je navíc ta kočička tlusťoučká, není vůbec co řešit.
Pokud jste si Pusheen zamilovali třeba na Facebooku, rozhodně do toho jděte. Sice na počtení tam toho asi moc nebude, ale určitě tam bude spousta loztomilouškých oblázečků.

Vyšlo 29. 10. (CooBoo) - doporučená cena 199,-




Píseň zvěrokvarka (Jasper Fforde)
Na druhý díl kroniky Jennifer Strangeové se moc těším, jelikož Posledního drakobijce jsem si zamilovala. A jsem zvědavá, kam se celý příběh posune. Pokud jste ho nečetli a rádi si občas přečtete něco dětštějšího, pak Vám tuhle sérii vřele doporučuji.

Vychází 5. 11. (Albatros) - doporučená cena 249,-




Jazykové jednohubky (Jan Táborský)
Znáte FB stránku Jazykové zajímavosti? Určitě ji vřele doporučuji! Čtivou formou je zde spoustu zajímavostí o češtině. A teď vychází papírový bratříček s 300 jazykovými jednohubkami.

Vychází 5. 11. (Zoner Press) - doporučená cena 249,-






Korektor (Vilém Koubek, Jana Kilianová)
A ještě jedna FB záležitost (né, vůbec na sociálních sítích netrávím většinu volného času ;-)). Korektor, který nemá rád lidi a pravopisné chyby...ehm... Ale i tak je to zábava.

Vychází 3. 11. (Plus) - doporučená cena 169,-

8 komentářů:

  1. Pusheen - Já, košišta! Občas treba knihu len na listovanie a usmievanie sa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. :-) když jsem byla na stáži, měla jsem s sebou Simonova kocoura a když na mě přišly chmury, tak mi vždycky zvedl náladu :-)

      Vymazat
  2. Pusheen už jsem četla a naprosto ji miluju!!! ♥♥♥ :) Korektora jsem jen někde zahlédla, ale přišlo mi to myslím dost dobrý! Jdu ho prozkoumat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, teď se na ní těším ještě víc. Já snad do tý výplaty ani nevydržím :D A Korektor je super. I když drsnej. Vždycky se zastydím :D

      Vymazat

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3