úterý 6. května 2014

Co je u mě nového V. - I DID IT AGAIN!!!

Dnes jsem u Rachel-Roo četla, že má recenzní blok a teď se utěšuji, že je určitě něco ve vzduchu, jelikož mně se do nich taky moc nechce. Nejraději bych psala jen samý nesmysly o tom, jak je život nespravedlivý, jak potřebuji na dovolenou k moři, jak bych chtěla umět rychločíst nebo něco podobného.

Ale ne! Přemůžu se a odškrtnu si alespoň jedno políčko ve svém plánu. :-) Brzy.

No, ale k věci. Vždycky když přijdu domů z knihovny, čeká na mě email, že tam mám připravenou rezervaci (svoji sbírku rezervací jsem v nedávném pominutí smyslů opět rozšířila asi o 5 kousků). Myslím, že ti  lidé, kteří mají půjčenou knihu, kterou mám rezervovanou, čekají za rohem, a když z knihovny odejdu, tak ji jdou vrátit. A pak se potutleně smějí pod vousy, jak na mě zase vyzráli. A já musím za 14 dní do knihovny znova.

Dnes jsem tam šla s dobrým pocitem, že vracím 4 knihy, což je hodně. A byla jsem šťastná, protože jsem si říkala: "Čtyři knihy si určitě nepůjčím, maximálně dvě."

Ha, jenže naše knihovna mě nemá ráda, jelikož police s novinkami je hnedka u výpůjčního pultíku, takže když čekáte na knihovnici, stačí se jen otočit a jste ztraceni. Ach jo!

Takže nakonec jsem si půjčila 4 knihy. Uklidňuji se tím, že to číslo alespoň nenarostlo. A 13 je navíc šťastné číslo. Alespoň pro mne. Pro knížky domácí to moc šťastné číslo asi nebude, jelikož budou muset zase o něco déle čekat.

Ale copak šlo odolat?

1. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2. Přišla z moře
3. Zmrzlinář
4. Muž z ostrova Lewis 




Dokud bude vycházet tolik nových lákavých knih, tak myslím, že se nikdy nezlepším.

P.S.: Nechci to zakřiknout (proto jen to minipísmo), ale mám radost, že blog už začíná žít svým vlastním životem, a že sem začínají chodit lidi. Sami od sebe. 


Moc si toho vážím. A děkuji <3


2 komentáře:

  1. Jo to znám, já to mám s poštou, přijdu z pošty a tady papír, že od 6 si mám vyzvednout balík! Jinak četla jsi Skálu? Vaše knihovna má super kousky teda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S poštou to mám občas taky tak. A vždycky tam jdu, když je tam největší fronta :D Skálu jsem zatím nečetla, ale doufám, že ji přečtu ještě před Mužem z ostrova Lewis. :-) Ale taky jsem ani nečekala, že u nás něco takovýho v knihovně bude, asi bych se do novinek měla koukat častěji. Samozřejmě až snížím stav. :-)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3