pondělí 9. března 2015

Čteme dlouho nečtené vol. 2

Tiw již podruhé pořádala read-a-thon, ve kterém přišly na řadu "čekanky" - tedy knihy, jež jste si koupili, ale už pár měsíců/let/staletí se na ně jen práší. U mne touto knihou byla Ready player one od Ernesta Clina. Doma ji mám od června a nebýt Čtenářského klubu, ještě chvilku by mi tu asi ležela.

Pátek 6. 3.
Nemohla jsem se začíst (kdybych věděla, že za dalších asi 10 stran to začne být pořádně napínavé, mohl pátek dopadnou jinak).

RPO - 75 stran

Sobota 7. 3.
V sobotu jsem byla v práci. Navíc za mnou přišel můj nejdražší a strávil tam se mnou pár hodin. Práce sice utekla rychle, ale čtení jsem moc nedala.

RPO - 90 stran

Neděle 8. 3.
Dopoledne jsem byla zase v práci a musela jsem i pracovat (překvapivé, že?) :-) Opoledne jsem v RPO dočetla První level a pustila se do rozečtené Nikdykde (mám ji půjčenou z knihovny, ale už asi 5 měsíců, tak myslím, že se to taky počítá :-D). A pak jsem koukala na biatlon. :-) Večer jsem musela jít brzy spát, jelikož mě čekalo vstávání ve 4:00. :-/

RPO - 60 stran
Nikdykde  - 23 stran



Celkem jsem tedy přečetla 248 stran. Na moje poměry (v poslední době) je to číslo nadprůměrné, ale i tak jsem doufala, že zvládnu víc (ideálně nad 300). 

P.S. Pokud by vás zajímala správná odpověď na hádanku z fotky, najdete ji v Nikdykde na straně 188. 

Nebo se můžete kouknout *sem* ->KLÍČ <- *sem*

4 komentáře:

  1. Také jsem se rozhodla tohoto maratonu zúčastnit, myslím si, že tvůj výsledek je super, jestli se chceš mrknout na můj najdeš jej na tomto odkazu :) http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtecí maratony miluju (i když dopadám vždycky blbě :-)) A moc ráda se podívám.

      Vymazat
  2. Tohoto maratonu jsem se nezúčastnila, neměla jsem čas, ale mylsím, že jsi dobře zabodovala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Já jsem taky neměla tolik času, kolik bych si přála, ale třeba nám to příště vyjde líp.

      Vymazat

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3