čtvrtek 19. června 2014

Bloger TAG - podruhé

Jelikož jsem dostala ještě jednu nominaci od Marky, tak jsem se rozhodla, že udělám takový dodatek. Ale jelikož už 10 věcí o mně víte a otázky jsem taky už vymýšlela, odpovím jen na jejích 10 otázek. Ale mockrát děkuji, jsem ráda, když si někdo vzpomene. :-)

1. E - kniha nebo "normální" výtisk?
Asi "normální" výtisk. Protože zatím nevlastním čtečku a na tabletu se mi baterie vybije po 4 hodinách. A pak mě štve, že v nejlepším se mi vypne. A musím ho nabít. Protože i když ho mám v zásuvce, tak víc energie sežere než se dobije. :-(

2. Jaké země chceš navštívit?
Určitě Island, tam toužím jet už dlouho a šetřím si peníze na cestu (ale ne nějakou závratnou rychlostí), takže myslím, že se tam podívám tak za 15 let. :-)
A pak taky do Japonska, protože tam mají Hello Kitty a Mumínkovskou kavárnu. 
A pak bych chtěla do Finska. A (znovu a znovu) do Polska. A do Ruska. A vlastně bych chtěla navštívit každou evropskou zemi. :-)

3. Proč ses stal/a blogerem?
Dřív jsem sledovala beauty blogerky a říkala jsem si, že by bylo fajn mít zase nějaký blog (dřív jsem měla a dokonce ještě někde existuje :-)), ale malování není nic pro mě. A pak jsem jednou narazila na blog o knížkách a s velkou ranou do čela jsem si řekla, že jsem blbá, že mě to nenapadlo dřív. :-)

4. Čteš knížky i v cizím jazyce?
Vždycky jsem nějakou začala, ale dočetla jsem jen jednu (která navíc měla hodně obrázků). Teď čtu Čaroděje ze země Oz, tak doufám, že tu hranici zlomím. :-)

5. Káva nebo kakao?
Kakao mívám výjimečně, takže spíš káva. Ale piju obojí. :-)

6. Jaké je tvoje absolutně nejoblíbenější knížka?
Až tohle zveřejním, tak určitě si vzpomenu na nějakou lepší. Takže dám Kvak a Žbluňk jsou kamarádi :-D

7. Od kterého autora bys chtěl/a autogram a proč zrovna od něho/ní?
Já zase na autogramech od autorů nelpím, radši bych měla fotku s nějakým muzikantem. :-) Ale když se zasním, tak od Gogola. Protože je to můj oblíbený autor a jeho podpis nemůžu získat. 

8. Jakou knihu ostatní vychvalují a já netuším proč?
Tak to mám s mnoha knihami, asi od nich čekám moc. Naposledy to byly Hvězdy nám nepřály. Asi je to holt pro mladší čtenáře. 

9. Kniha nebo film?
Většinou kniha.

10. Kolik máš ve své knihovně knížek? (Nemusí to být přesný počet, stačí odhad.)
Fůůůůůůůůůůůůbec netuším :-D Ale časem mám v plánu to spočítat :-)

2 komentáře:

Každý komentář mě potěší. Odpovídám se zpožděním. Mějte strpení. <3